Din personlige collage på lærred

Personlig collage, hvor dine billeder bliver sat sammen på ét lærred.


Collagen koster 39 kr. og så kommer collagens pris oveni.
Du kan se eksempler i undermenuen
"collage eksempler"

OBS:
Ved standard collager blendes billederne ind i hinanden. Collagerne laves kun i Sort/hvid (grå) og får en grålig kant. Vi kan ikke lave almindelig ombuk på, hvor billederne når med rundt om trærammen. Dette kan vi ikke, fordi, alt det tæt på kanten så ville forsvinde.  Husk når du bestiller, at skrive hvilken størrelse lærred collagen skal overføres til.

Efter din foto collage er blevet lavet, får du collagen til gennemsyn inden den bliver trykt. Collagen til gennemsyn vil indeholde et vandmærke med copyright på. Hvis du vælger at gå videre med at få lavet collagen og få den overført på lærred, indbetales pengene og copyright mærket kommer selvfølgelig ikke på det færdige lærred.

Husk du kan få den sendt til en arbejdsadresse hvis det er en gave til kæresten.

Ønsker du at bestille en collage - læs venligst grundigt:

Ønsker du en collage på dit lærred, bliver det lavet af Dave (englænder) som også trykker billedere. (Collagerne laves kun til at blive trykt på lærred) Collagen lavet er i meget lille format når den kommer til gennemsyn og kan ikke bruges, men når det bliver trykt på lærred, laves det selvfølgelig i høj opløsning.

Skal du have lavet en college på lærred hvor du selv ønsker at bestemme hvor dine billeder skal være placeret,  skal du først ændre dine billeders "filnavne" sådan, så de er lette at placere hvor du ønsker dem.(top right, left right, middle, bottom right, bottom left) Hvis ikke du gør dette, så placere Dave dem hvor de bliver bedst.

Jeg anbefaler, at du bare skriver hvilket billede du vil have i midten (hvis du har et specielt et du gerne vil have det) og at vi så selv placere resten af billederne, da det kan være lidt af en "kunst", at sætte dem sådan, så de bliver bedst blended in.  Mail venligst dine foto uden at beskære dem først.


Pris på lærrederne:  Priserne er inkl. moms og levering og priserne er stykpriser.

  
41 x 28 cm 279 kr.

( ved køb af 2 styks 249 kr. og  ved køb af 3 styks 249 kr,)


45 x 45 cm 529 kr.

( ved køb af 2 styks 430 kr. og ved køb af 3 styks 380 kr.)


51 x 36 cm  529 kr

( ved køb af 2 styks 430 kr. og  ved køb af 3 styks 380 kr.)


74 x 52 cm. 749 kr

( ved køb af 2 styks 650 kr. og 3 styks 547 kr.)


Pris eksempel:

Du ønsker 3 styks 51 x 36 cm lærreder. Det skal være med 3 forskellige collager. Priser er herefter 380 kr. gange med 3 (1.140 kr) Oveni kommer så 39 kr. gange 3 (117 kr) Hvis det er den samme collage på alle 3 lærreder (f.eks en til mormor, en til farmor og en til jer selv) er det de 1140 kr. + 39 kr. Prisen er den reelle pris. Dvs inkl. moms og inkl. levering.

Derefter skal de 5 billeder sendes til fotolaerred@gmail.com

I mailen skriver du også ønsket lærred størrelse (f.eks 45 * 45 cm cm) og om det skal være i sort/hvid, serpia (brunlig) eller farve.


Ligesom når du skal have et lærred med ét billede, skal dine billeder være store nok (god opløsning) og i fokus. 
 
 
Når du modtager din foto collage og du vil have byttet helt rundt på dine billeder, koster det 20 kr. oveni. Dette er fordi det praktisk taget er som at lave en hel ny collage forfra.
Vælg billeder i god kvalitet og som er i fokus. 


Collagerne laves i:

I sort/hvid (grå)

Eller i sort/hvid hvor en enkelt ting er i farve. 

Collagen laves kun i fuld farve hvis baggrunden er det samme (feks en hund der ligger på en glæsplæne på alle 5 billeder)


Et par hurtige spørgsmål og svar:

Hvor mange billeder kan jeg få på lærredet?:
Du kan i princippet få 6 billeder på lærredet. Men det giver ikke samme effekt. Så bliver det mere "rad og række" Dvs. 3 øverst og 3 nederst. Dvs billederne bliver ikke blendet ind på samme måde.

Hvor lang tid vil der ca. gå til jeg får lærredet med collagen?:
Når vi har modtaget billederne går der et par dagen inden du har den til gennemsyn. Hvis du godkender collagen og indbetaler pengene går der ca. 5-8 dage inden du har collagen.

Er der nogle rabat på lærrederne hvis jeg bestiller f.eks 51 * 36 cm?

Ja det er der. Se mere under "priser og levering".

Kan jeg nøjes med sende ét billede, til din mail så du kan se om kvaliteten er i orden inden jeg ændre filnavne eller sender alle 5?
Ja, det kan du sagtens. Husk vi ikke bruger billeder fra Internettet feks Facebook eller lign. 

Hvor hurtigt får jeg svar når jeg sender til dig?
Du vil som regel få svar fra mig indenfor et par timer. 

Jeg kan ikke finde ud af at vedhæfte billeder, kan jeg sende dem til dig pr. brev?
Vi kan desværre ikke lave collager ud fra fremkaldte billeder. Se i menuen under "spørgsmål og svar" der har jeg prøvet uddybene at forklare, hvordan man
vedhæfter filer.


Jeg har en collage på fil der er lavet i forvejen et andet sted, kan I godt overføre den på lærred?

Ja det kan vi sagtens, så er det kun lærredspris.Hvis du fra starten af ved du vil få det lavet et andet sted. Så sig til personen der laver din collage,  hvilke slags størrelse lærred du ønsker.


Ok, men nu vil jeg gerne bestille hvad gør jeg så nu?
Sender en mail til fotolaerred@gmail.com med dine 5 billeder samt beskrivelse, så vender jeg tilbage.

Jeg glæder mig til at se dine flotte billeder.

Med venlig hilsen

CamillaCollage af din hund.

Det kan ikke skriftes billeder efter collagen er lavet. Hvis dette alligevel ønskes, koster det 20 kr. pr. billede. Send venligst også kun de 5 billeder du ønsker der skal bruges.

Bryllupscollage

Få din foto collage med dine bedste bryllupsbilleder.

Er dine foto taget med virkeligt godt kamera eller lavet i store størrelser i feks PhotoShop kan det være svært at sende fra én mail. Du kan i disse tilfælde kan du bruge denne:
http://www.filemail.com/da/

Skriv gerne en mail bagefter og sig du har send en filemail og husk at skrive email adr i filemailen da jeg ellers ikke kan se hvem den er fra.

Filemail er som en helt alm. mail, når du trykker dig ind på linket sendes det fuldstændig som en alm. mail hvor du bare vedhæfter dine billeder og sender dem. Man skal ikke oprettes eller starte op, det er bare at klikke og så kan man sende med det samme.

Det er vigtigt, at du sender alle 5 billeder i samme mail. Hvis du sender fra hotmail, så husk at vedhæfte billederne som "fil" og ikke som "billede".


Igen, Mailen sendes til:
fotolaerred@gmail.com

Gaven til bedsteforældrene.

kanterne på lærredet

Hvis ikke andet nævnes laves kanterne på collagen med en grålig farve som passe med collagen som laves i sort/hvid (grålig farve) Men hvis du ønsker, kan du også få en sort kant på. Så laves det så der på forsiden vil være ca 1 cm. sort kant som så følges med rundt om siderne. På denne måde bliver collagen mere rammet ind. Ønsket dette, gør da venlig opmærksom på dette når du bestiller collagen.

KUNDER SOM HAR KØBT COLLAGER, HAR OGSÅ KØBT:

Børnefødselsdagskort

Julekort

Julekort: 30 kr.

Invitationer

Dåbsinvitationer og takkekort.