Din personlige collage på lærred

Personlig collage, hvor dine billeder bliver sat sammen på ét lærred.


Vi laver kun lærreder i størrelserne 74 x 52 cm. Prisen er 600 kr. inklusiv levering. Ved de sort/hvide standard collager blendes billederne ind i hinanden.Vi kan ikke lave almindelig ombuk på disse ( hvor billederne når med rundt om trærammen), dette kan ikke lade sig gøre, fordi motiverne tæt på kanterne så ville forsvinde. Derfor kommer der grå sider på sort/hvide tryk. 

Ønsker du collager med farver, kan du får farverne med rundt om kanten.  

Efter din fotocollage er blevet lavet, får du collagen til gennemsyn inden den bliver trykt. Collagen til gennemsyn vil blive lavet i lav opløsning.  Hvis du vælger at gå videre med at få trykt collagen og få den overført på lærred, indbetales pengene og den trykkes selvfølgelig i høj opløsning.Du sender max 5 billeder til mig på fotolaerred@gmail.com. På forhånd skal du have fundet de rigtige billeder, da der ikke kan byttes billeder senere. 

Collagen laves ved at sætte billederne, hvor det passer bedst på lærredet. Dave sender collagen til gennemsyn, og du betaler først, når du har godkendt din collage.

Collagerne laves i:

I sort/hvid (grå)

Eller i sort/hvid med en enkelt ting i farve. 

Eller collage med farvet baggrund 


Et par hurtige spørgsmål og svar:

Hvor mange billeder kan jeg få på lærredet?:
5 billeder. Hvis du ønsker collage med farvet baggrund og tekst er 2-3 billeder dog bedst.

Hvor lang tid vil der ca. gå til jeg får lærredet med collagen?:
Når vi har modtaget din mail med foto går der et par dagen inden du modtager collagen retur til gennemsyn. Hvis du godkender collagen og indbetaler pengene, går der op til 14 dage, inden du modtager collagen.

Er der nogle rabat på lærrederne hvis jeg bestiller flere lærreder.
Nej, det er der desværre ikke. 

Kan jeg nøjes med sende ét billede, til din mail så du kan se om kvaliteten er i orden inden jeg ændre filnavne eller sender alle 5?
Ja, det kan du sagtens. Husk vi ikke bruger billeder fra Internettet f.eks. Facebook el. lign. 

Hvor hurtigt får jeg svar når jeg sender til dig?
Du vil som regel få svar fra mig indenfor et par timer. 

Jeg kan ikke finde ud af at vedhæfte billeder, kan jeg sende dem til dig pr. brev?
Vi kan desværre ikke lave collager ud fra fremkaldte billeder. Se i menuen under "spørgsmål og svar".Jeg glæder mig til at se dine flotte billeder.

Med venlig hilsen

CamillaCollage af din hund.

Bryllupscollage

Få din foto collage med dine bedste bryllups billeder.

Er dine foto taget med virkeligt godt kamera kan det være svært at sende fra én mail. Du kan i disse tilfælde bruge denne løsning:
http://www.filemail.com/da/

Skriv gerne en mail bagefter og sig du har send en filemail, og husk at skrive din email adresse i Filemailen, da jeg ellers ikke kan se, hvem den er fra.

Filemail.com sendes som en helt almindelig mail, når du trykker dig ind på linket sendes det fuldstændig som en almindelig mail, hvor du bare vedhæfter dine billeder og sender dem. Man skal ikke oprettes eller starte op, det er bare at klikke, og så kan man sende med det samme. 


Mailen sendes til: fotolaerred@gmail.com

KUNDER SOM HAR KØBT COLLAGER, HAR OGSÅ KØBT:

Børnefødselsdagskort

Invitationer

Dåbsinvitationer og takkekort.