Din personlige collage på lærred

Personlig collage, hvor dine billeder bliver sat sammen på ét lærred.Ved standard collager blendes billederne ind i hinanden. Collagerne laves kun i Sort/hvid (grå) og får en grålig kant. Vi kan ikke lave almindelig ombuk på, hvor billederne når med rundt om trærammen. Dette kan vi ikke, fordi, alt det tæt på kanten så ville forsvinde. 

Efter din fotocollage er blevet lavet, får du collagen til gennemsyn inden den bliver trykt. Collagen til gennemsyn vil blive lavet i lav opløsning.  Hvis du vælger at gå videre med at få lavet collagen og få den overført på lærred, indbetales pengene og den trykkes selvfølgelig i høj opløsning.

Husk du kan få den sendt til en arbejdsadresse hvis det er en gave til kæresten.


Du sender maks 5 billeder til mig på fotolaerred@gmail.com. På forhånd skal du have fundet de rigtige billeder, da der ikke kan byttes billeder senere. 

Laver en collage ved at sætte billederne ind hvor det passer bedst på lærredet. Dave sender collagen til gennemsyn, og du betaler først når du har godkendt din collage.

Collagerne laves i:

I sort/hvid (grå)

Eller i sort/hvid hvor en enkelt ting er i farve. 

Collagen laves kun i fuld farve hvis baggrunden er det samme (feks en hund der ligger på en glæsplæne på alle 5 billeder)


Et par hurtige spørgsmål og svar:

Hvor mange billeder kan jeg få på lærredet?:
5 billeder.

Hvor lang tid vil der ca. gå til jeg får lærredet med collagen?:
Når vi har modtaget billederne går der et par dagen inden du har den til gennemsyn. Hvis du godkender collagen og indbetaler pengene går der op til 14 dage inden du modtager collagen.

Er der nogle rabat på lærrederne hvis jeg bestiller flere lærreder.

Nej det er der desværre ikke. 

Kan jeg nøjes med sende ét billede, til din mail så du kan se om kvaliteten er i orden inden jeg ændre filnavne eller sender alle 5?
Ja, det kan du sagtens. Husk vi ikke bruger billeder fra Internettet feks Facebook eller lign. 

Hvor hurtigt får jeg svar når jeg sender til dig?
Du vil som regel få svar fra mig indenfor et par timer. 

Jeg kan ikke finde ud af at vedhæfte billeder, kan jeg sende dem til dig pr. brev?
Vi kan desværre ikke lave collager ud fra fremkaldte billeder. Se i menuen under "spørgsmål og svar".Jeg glæder mig til at se dine flotte billeder.

Med venlig hilsen

CamillaCollage af din hund.

Det kan ikke skriftes billeder efter collagen er lavet. Hvis dette alligevel ønskes, koster det 20 kr. pr. billede. Send venligst også kun de 5 billeder du ønsker der skal bruges.

Bryllupscollage

Få din foto collage med dine bedste bryllupsbilleder.

Er dine foto taget med virkeligt godt kamera eller lavet i store størrelser i feks PhotoShop kan det være svært at sende fra én mail. Du kan i disse tilfælde kan du bruge denne:
http://www.filemail.com/da/

Skriv gerne en mail bagefter og sig du har send en filemail og husk at skrive email adr i filemailen da jeg ellers ikke kan se hvem den er fra.

Filemail er som en helt alm. mail, når du trykker dig ind på linket sendes det fuldstændig som en alm. mail hvor du bare vedhæfter dine billeder og sender dem. Man skal ikke oprettes eller starte op, det er bare at klikke og så kan man sende med det samme.

Det er vigtigt, at du sender alle 5 billeder i samme mail. Hvis du sender fra hotmail, så husk at vedhæfte billederne som "fil" og ikke som "billede".


Igen, Mailen sendes til:
fotolaerred@gmail.com

Gaven til bedsteforældrene.

kanterne på lærredet

Hvis ikke andet nævnes laves kanterne på collagen med en grålig farve som passe med collagen som laves i sort/hvid (grålig farve) Men hvis du ønsker, kan du også få en sort kant på. Så laves det så der på forsiden vil være ca 1 cm. sort kant som så følges med rundt om siderne. På denne måde bliver collagen mere rammet ind. Ønsket dette, gør da venlig opmærksom på dette når du bestiller collagen.

KUNDER SOM HAR KØBT COLLAGER, HAR OGSÅ KØBT:

Børnefødselsdagskort

Julekort

Julekort: 30 kr.

Invitationer

Dåbsinvitationer og takkekort.